Waarom een e-bike?

grootheerenveen
Afbeelding

Ontspannen een recreatieve fietstocht maken. Snel naar school en snel naar huis. Gezond in de buitenlucht naar het werk, zonder last van files. Een manier om te blijven fietsen als ‘gewoon’ fietsen te zwaar wordt. Met gemak boodschappen meenemen op de fiets. Er zijn legio redenen waarom elektrische fietsen zo populair zijn onder alle leeftijdsgroepen en bij alle soorten fietsers. Wij fietsen zelf ook en spreken uit eigen ervaring: met een e-bike heb je de wind altijd mee.

Keola 727M - Maak je dag compleet

Ontspannen en zorgeloos genieten met de Keola 727M. Deze mooie verschijning met een fijne lage instapframe bezit alles om je dag compleet te maken. De krachtige en geruisloze e-bike met middenmotor van 80 Nm laat je genieten met vijf natuurlijke ondersteuningsniveaus. Zo heb je het gevoel dat je fietst op een ‘normale’ fiets, met net dat beetje extra ondersteuning. De volledig geïntegreerde accu is netjes weggewerkt in het hoofdframe van de e-bike waardoor het design strak en netjes oogt. 

De VanDijck Leto 8 Belt 2022 

Deze damesfiets kunnen we het beste omschrijven als een fiets met kracht en comfort. De fiets is namelijk voorzien van een Bafang M420 middenmotor en standaard een 655 Wh geïntegreerde accu. Dit is zelfs nog uit te breiden. De 80 Nm middenmotor zorgt voor een krachtige maar natuurlijke trapondersteuning. 

Brisbane GT blinkt uit!

De Brisbane GT is een zeer stabiele fiets met oog voor comfort en rijplezier. De zithouding is heerlijk relaxed en nodigt uit om vaak een blokje om te gaan. De uitneembare accu en de krachtige motor zitten lekker laag waardoor de fiets heel stabiel is en zich heel beheerst laat sturen. Handig ook dat je de accucapaciteit kunt kiezen: 655Wh of 806Wh.

De Brinckers Brisbane GT blinkt uit in de ANWB Fietstest 2022 met een 7,9 als eindrapportcijfer! Onze krachtpatser scoort een 9,6 bij het onderdeel actieradius en een 8,9 op ondersteuning (vlak) en een 8,5 tijdens de stabiliteitstest. Hier zijn we natuurlijk supertrots op.

Accutest

De accu, of batterij, levert de energie die nodig is om te fietsen zodat je kunt fietsen met trapondersteuning. Er zijn verschillende soorten accu’s voor elektrische fietsen op de markt. Hoe groter de capaciteit, hoe groter de actieradius. Heeft u problemen, of merkt u dat de actieradius wat minder wordt, kom dan langs voor een accutest. Mogelijk ligt het aan de oplader of toch aan de accu zelf.