club-guy-roni-invites-cecilia-moisio-adi-c-sco-halie-min_4267463597.jpg
club-guy-roni-invites-cecilia-moisio-adi-c-sco-halie-min_4267463597.jpg

Club Guy & Roni Invites... Cecilia Moisio - ADI(C)SCO

woensdag 8 mei 2024 20:15

In ‘Club Guy & Roni Invites’ nodigt het dansgezelschap jaarlijks veelbelovende makers uit. Dit keer zijn dat choreograaf Cecilia Moisio en zangeres en actrice Sarah Janneh, die een betoverend voorprogramma zingt. 

Moisio wordt gezien als een van de meest eclectische makers van het moment en ze ontving al de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. De Finse maakt activistisch, expressief en theatraal werk. Eerder maakte ze bij de Poetic Disasters Club de prikkelende en sensuele voorstelling ‘V’ over de vulva, een grote festivalhit op De Parade. De danstrip ‘ADI(C)SCO’ gaat over voortdurend op zoek zijn naar de roes en jezelf daarin verliezen. De voorstelling ademt de sfeer van de disco-era, waarin clubdrugs populair werden. Cecilia wil met haar werk de taboes en schaamte rond verslaving aankaarten. De voorstelling opent met actrice en zangeres Sarah Janneh, lid van het vaste ensemble van NITE, die haar eerste solo liedjesprogramma maakt.

Locatie