Heaven Open Air
Heaven Open Air Foto: Dennis Stoelwinder

Heaven Open Air

donderdag 9 mei 2024 14:00

Op hemelvaartsdag (9 mei) en de avond erna (10 mei) vindt een nieuwe editie plaats van Heaven Open Air op het P6 terrein in Heerenveen. 

Headliners dit jaar zijn Donnie, D-Block & S-te-Fan, Bizzey, Emma Heesters, Tony Junior, Vertile & Cynthia Spiering.

Op Heaven Open Air staat diversiteit in muziekstromingen centraal. Vijf podia met elk haar eigen genres en achterban, iets wat uniek is in Friesland. Er is voor elk wat wils. 

Op de mainstage kan de bezoeker genieten van nationale toppers zoals Bizzey, Donnie & Tony Junior. De hardstyle area met o.a The Purge & D-Block S-te-Fan wordt gehost door de uit Friesland afkomstige D-Attack. In de Bruut area staat urban muziek centraal, dit is een uiteenlopende mix van hiphop tot het uit Afrika overgewaaide ‘amapiano’. In de house area ‘Planeren’ is er plek voor local Heroes Gerrit de Boer & Mathijs Smit maar ook opkomende house-held Kreutziger. Nieuw dit jaar is de hardtechno area met een speciale live-act van Ketting, aangevuld met misschien wel de populairste hardtechno DJ van dit moment: Cynthia Spiering. 

Op de avond na Hemelvaartsdag gaat Heaven Open Air terug in de tijd met oudgedienden DJ Paul Elstak, Special D & Chipz. 

Heaven Open Air is een plek van verbondenheid, een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, men liefde vindt en nieuwe muziek kan ontdekken. Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht is er dit jaar voor eten, er is een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kan eten. 

Algemene informatie

Kaarten kosten € 39,50,- voor de donderdag & €28,50,- voor de vrijdagavond en zijn verkrijgbaar via www.heavenopenair.nl 

Aanvang Heaven Open Air: 9 mei: 14:00 - 00:00.

Aanvang Heaven Open Air Back To The 90s & 00s: 10 mei: 18:00 - 01:00.

Locatie: P6 Terrein, Heerenveen (Abe Lenstra Stadion)