Voorman | Timmerman Jachtbouw

Algemeen
Jobz-on Voorman Timmerman
Jobz-on Voorman Timmerman Jobz-on

Ben jij een ervaren timmerman of interieurbouwer en wil je graag een stapje maken? Dan is deze vacature de uitgelezen kans! Als voorman | timerman jachtbouw wordt jij verantwoordelijk voor een team van vakmannen waarbij jullie samen een luxe jacht aftimmeren en de meubels, kasten en vloeren installeren.

solliciteer direct!

Wat bieden wij?

Contract:Contract voor bepaalde tijd, met daarna een vast contract
Uren:32 tot 40 uur per week
Salaris:Salaris is in overleg
Werkomgeving:Werken aan unieke en prestigieuze jacht- en scheepsprojecten
Secundaire arbeidsvoorwaarden:Volgens Hiswa CAO

Wat ga je doen?

Als voorman werk je bij een gerenommeerd scheepstimmerbedrijf met een nuchtere en no-nonsense mentaliteit wat zich specialiseert in het betimmeren van grote en luxe jachten. In elk project wat zij doen, staat kwaliteit, vakmanschap en klantgericht werken voorop. Naast hun jarenlange ervaring in jachtbetimmering zijn ze ook gespecialiseerd op het gebied van interieur- en exterieur. Voor de inbouw van het interieur van een luxe jachtmerk hebben ze team met vakmannen zoals een timmerman, interieurbouwer, meubelmaker, keukenmonteur of houtbewerker.

Om een project, de inbouw van een jacht, te coördineren zijn zij op zoek naar versterking in de vorm van een voorman | timmerman met ervaring als jachttimmerman, interieurbouwer of meubelmaker. Als voorman geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor het creëren van hoogwaardige interieur- en exterieurafwerkingen van jachten en schepen en werk je met verschillende houtsoorten, plaatmateriaal en andere materialen.

Je werkt samen met ervaren vakmensen en speelt een cruciale rol bij het realiseren van prachtige scheepsinterieurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kortom, als voorman | timmerman;

Coördineer je verschillende projecten waarbij het interieur van een luxe jacht wordt geïnstalleerd;
Geef je leiding aan een team met timmermannen, interieurbouwers en meubelmakers;
Installeer je betimmeringen, meubels, kasten of vloeren;
Zorg je voor een nauwkeurige afwerking en heb je oog voor detail;
Werk je samen met collega’s om projecten binnen de afgesproken deadlines af te ronden;

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega die oog voor detail heeft en altijd streeft naar perfectie in zijn/haar werkzaamheden. Iemand die goed zelfstandig uit de voeten kan en het leuk vindt om samen met je team het beste resultaat neer te zetten. Je bent flexibel en weet scherp te blijven binnen een dynamische werkomgeving.Daarnaast heb je;

Ervaring als timmerman, interieurbouwer of meubelmaker; Ervaring met houtbewerking; 

solliciteer direct!