In gesprek met Linda de Roos op 23 januari in Trinitas

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN - Linda de Roos komt even terug naar haar roots in Heerenveen. U kent Linda als oud-Heerenveense, maar vooral ook als IC-verpleegkundige en auteur. 

Naast columniste in zorgvakbladen, heeft ze twee boeken op haar naam, ‘Flinterdun’ met indringende verhalen die ze als IC-verpleegkundige meemaakte en ‘Achter de deur ben jij’, over liefde, zingeving en non-dualiteit. Linda was ook te gast bij het tv-programma ‘de Verwondering’ waarin ze gepassioneerd vertelde over haar werk, over haar zoektocht en non-dualiteit.

Linda is op 23 januari in Trinitas een avond te gast en gaat interactief in gesprek met de aanwezigen. Zoals ze zelf zegt: “Graag vertel ik over hoe het godsbeeld voor mij is veranderd in de tijd. Ben ik benieuwd wie of wat God voor jou is. Vertel ik over hoe ik God ontmoet op de IC (bij diverse religies) én vraag ik mij af, zijn God en ik twee, of misschien toch slechts één? De filosofische vraag ‘wie ben ik (werkelijk)’ zal hierin centraal staan; dat is ook mijn zoektocht geweest. Laten we elkaar deze avond inspireren!”. Alvast een inspirerende spreuk van Rumi: ‘Stilte is de taal van God, al het andere is een slechte vertaling’.

De avond start om 19.30 uur, entree is €5, dit is inclusief een kop koffie/thee in de pauze. Trinitas vindt u aan de Coehoorn van Scheltingaweg 1 in Heerenveen. U bent van harte uitgenodigd. Deze avond wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Heerenveen.