De Famkes van ‘Het Friesche Haagje’ vieren jubileum in stijl

Algemeen
Foto: Cor Pot Fotografie
Foto: Cor Pot Fotografie

HEERENVEEN - Red Hat Society chapter Het Friesche Haagje heeft afgelopen zaterdag 6 november haar 12,5 jarig bestaan gevierd op Lauswolt met een vorstelijke lunch.

 De leden, Famkes genaamd om hun jeugdige instelling te benadrukken, huppelden vrolijk als altijd in het rood en paars naar binnen en raakten vanaf binnenkomst direct in een nóg meer uitgelaten stemming. De warme enthousiaste ontvangst en de grenzeloze service hebben de Famkes een onvergetelijke middag bezorgd. Normaliter vertoeven de Famkes, naast de tweewekelijkse activiteiten, maandelijks in hun clubhuis Restaurant Hof van de Koning.

Het succes van 12,5 jaar gedeelde Fun and Friendship, waarbij slechts één Famke is ontvallen, is met de keuze voor Lauswolt op een gepaste wijze gevierd. Daarbij gebruikt Lauswolt, net als Hof van de Koning, hoofdzakelijk lokale producten. Voor deze gelegenheid is de eigen logovlag voor één dag verhuisd van het clubhuis naar Lauswolt.

Fotograaf Cor Pot, gevraagd om een groepsfoto te maken, heeft de Famkes de hele middag met zijn aanwezigheid verblijd. Cor heeft niet alleen allemachtig prachtige sfeerplaatjes geschoten, maar ook bijzonder mooie professionele portret foto’s gemaakt.

 Voor nadere informatie in woord en beeld zie www.hetfrieschehaagje.nl