Lionsclub steekt ziekenhuispersoneel een smakelijk hartje onder de riem

HEERENVEEN – Uit waardering voor de inzet in het kader  van de Covid 19 pandemie en voor de patiëntenzorg in het algemeen in ziekenhuis Tjongerschans, heeft de Lionsclub Heerenveen e.o. de handen uit de mouwen gestoken.

Alle die daar in het ziekenhuis bij betroken zijn, hebben een ‘flaubyt’ aangeboden gekregen in de vorm van een hotdog, chickendog of vegadog.

LC Heerenveen e.o., met momenteel 23 leden uit allerlei geledingen, maakt wereldwijd deel uit de van de 1,3 miljoen leden tellende Lions International. Langs die weg worden via de afdracht van die leden bijdragen geleverd aan grote calamiteiten. Lokaal onderneemt de club al ruim 50 jaar allerlei maatschappelijke activiteiten ten behoeve van de medemens in de regio Heerenveen. In het kader van de huidige pandemie is de plaatselijke Voedselbank kortgeleden ondersteund met kaas en vlees pakketten, er werden muziekoptredens verzorgd bij verzorgingstehuizen en boeketten bloemen uitgereikt aan de bewoners daarvan. En nu vonden men binnen de club dat het ziekenhuispersoneel wel een smakelijk hartje onder de riem mocht worden gestoken.