Noah Burgerbistro nieuw in Heerenveen

In bedrijf
Noah knipt het lintje door en opent hiermee de naar hem vernoemde zaak!
Noah knipt het lintje door en opent hiermee de naar hem vernoemde zaak! Eigen foto

HEERENVEEN - De geur van verse burgers, gevarieerd streetfood en het geluid van klinkende glazen met kleurrijke cocktails: in Sneek draait Noah Burgerbistro al een tijdje op volle toeren. Na lang zwoegen en ploegen zijn nu eindelijk ook de deuren van Noah geopend aan Achter de Kerk in hartje Heerenveen!

Stukje achtergrond

De naam ‘Noah Burgerbistro’ is niet zomaar gekozen. Het is vernoemd naar Noah, het zoontje van een van de eigenaren. Hij kan met trots zeggen dat dit restaurant naar hem is vernoemd. Bij Noah kun je genieten van burgers, maar dan met een extra twist. Het zijn geen gewone burgers; elke burger is vers en heeft zijn eigen unieke smaak. Denk aan de Spicy Mexican, Truffelicious, Cheesy Wonder, Chick-a-licious en de Noah Burger met de secret Noah-saus! Bij Noah draait het echter niet alleen om burgers. In Sneek ben je ook welkom voor lunch, borrel en diner. In Heerenveen doen is dit net even anders.

Streetfood 

In Noah Heerenveen kun je woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 terecht om te borrelen en te dineren! Natuurlijk ontbreken de klassieke burgers niet op het menu en als aanvulling bied NOAH ook een scala aan streetfoodgerechten. Deze hapjes kun je bestellen terwijl je geniet van een borrel of als voorgerecht of hoofdgerecht. Je kunt kiezen voor een tafel vol met allerlei soorten hapjes en deze delen, zodat jullie samen verschillende smaken kunnen proeven. In ieder geval kun je erop vertrouwen dat je hiermee voldoende hebt gegeten voor de avond.

Ontmoeten aan de bar 

Daarnaast beschikt Noah Heerenveen over een ruime bar waar je kunt plaatsnemen voor een drankje of om te eten. De bar is prominent aanwezig in het midden van het restaurant, wat uitnodigt tot ontmoetingen. Of je nu nieuwe mensen wilt leren kennen, wilt samenzijn met je vrienden, vriendinnen, een groep vrienden of je familie, de bar biedt een toegankelijke setting om gezelligheid te creëren.

Mede eigenaar Eldad Lasker: ,,Onze chefs hebben hun koksmessen geslepen, de serveerders hebben de dienbladen paraat staan en de afwassers staan in de startblokken. Nu de deuren eindelijk zijn geopend, staan wij te popelen om iedereen te mogen verwelkomen. Om de opening van onze nieuwe vestiging te vieren, hebben we een smakelijke actie, die loopt tot en met 20 april! Je ontvangt een gratis dessert bij het bestellen van een willekeurige burger. Zien we je snel bij Noah Burgerbistro?”

Instagram: @noahburgerbistro 

Facebook: Noah Burgerbistro 

En voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website: https://www.noahburgers.com/