Afbeelding
Foto Pixabay

Voetbalfestival: op 15 mei staat Akkrum bol van voetbal

woensdag 15 mei 2024 14:45

AKKRUM - Houd je van lekker bewegen, buiten zijn, samen met leeftijdsgenootjes balspelletjes spelen en voetballen? Kom dan op woensdag 15 mei naar v.v. Akkrum. Deze middag organiseert v.v. Akkrum een Voetbalfestival voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Dit festival is voor alle leden en niet-leden van v.v. Akkrum uit Akkrum-Nes. Maar ook kinderen uit de omliggend dorpen zoals Aldeboarn, Terkaple en Terherne zijn van harte welkom.

Na een gezamenlijke ludieke opening starten we, in samenwerking met sportschool Switch, de middag met een warming-up. Daarna gaan we in groepjes (6-7 jaar bij elkaar en 8-12 jaar samen) verschillende (voetbal)spelletjes op het voetbalveld spelen. Uiteraard wordt er voor drinken en een gezonde snack gezorgd. Na afloop is er nog een kleine verrassing voor alle kinderen.

Wil je graag meedoen aan deze leuke middag? Geef je dan vóór 1 mei op via de site van v.v. Akkrum (www.vvakkrum.nl). Hier vind je een link om je aan te melden.

Op het aanmeldformulier kun je ook aanvinken of je ouders eventueel beschikbaar zijn om te helpen bij deze dag. Bijvoorbeeld bij het klaarzetten en opruimen van de onderdelen of het begeleiden bij een onderdeel.

Zonder vrijwilligers kunnen we deze middag uiteraard niet organiseren. Supporters (ouders, pakes en beppes) zijn deze middag uiteraard van harte welkom. De kantine is open! 

Praktische informatie:

Locatie:    v.v. Akkrum (sportcomplex de Meine) Ulbe Twijnstrawei 27A

Tijdstip:     Woensdag 15 mei; inloop vanaf 14.45. We starten om 15.00 uur.

Eindtijd:     Rond 17.45 uur.