Het Neusje van de Zalm heet nu Klavers Viswinckel

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN - Viswinkel Het Neusje van de Zalm aan het Molenplein in Heerenveen heeft de naam gewijzigd in Klavers Viswinckel.

Daarnaast heeft de zaak een flinke verbouwing ondergaan. Dinsdagavond is Klavers Viswinckel tijdens een receptie voor genodigden geopend. Woensdag werden de klanten voor het eerst ontvangen in de nieuwe zaak.

,,Ik ben zeer tevreden met het resultaat. we zijn na de bouwvak begonnen met de verbouwing. De winkel was tijdens de verbouwing gewoon open. Aan de achterzijde van de winkel is ruimte gecreëerd voor gasten die een bij ons een hapje willen eten. Voorheen hadden we voorin de zaak een aantal tafeltjes voor mensen die kwamen eten. De afhalers  stonden tussen de tafels met eters. Das natuurlijk niet prettig. We hebben dit nu mooi gescheiden. We hebben een vernieuwde menukaart met een aantal heerlijke visgerechten die je hier kan nuttigen. Ook is ons assortiment uitgebreid. Uiteraard kun je ook gewoon terecht om een lekkerbekje of haring te halen’ laat trotse eigenaar Benno Klaver weten aan GrootHeerenveen.

Het Neusje van de Zalm zit sinds juni 2015 op de huidige locatie. Daarvoor was de viswinkel gevestigd in een kiosk op het Molenplein. Hier begonnen de ouders van Benno Klaver ongeveer zestien jaar geleden  met een viswinkel. De verbouwde winkel is een mooie aanvulling op het aanbod van het Molenplein.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding