Wandeling voor werkzoekenden tijdens Walk & Talk

HEERENVEEN - De netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden Walk & Talk gaat op dinsdag 29 september weer van start in bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Deze activiteit is van 10.00 – 12.00 uur en van tevoren aanmelden is verplicht. Dit kan via bmf.nl of bij de servicebalie van de bibliotheek.

Le Roy tuin

De zoektocht naar (ander) werk kan een overweldigende bezigheid zijn, zeker in de huidige tijd. Tijdens deze editie van Walk & Talk gaan de deelnemers aan de wandel om los te komen van alles wat er op hun af komt als werkzoekende. Ze doen inspiratie op en leggen contact met collega-werkzoekenden. Na een kopje koffie in de bibliotheek wandelen ze naar de Le Roy tuin aan de President Kennedylaan in Heerenveen, waar ze een rondleiding krijgen.

De Le Roy tuin in Heerenveen is een Eco-kathedraal, van 1 kilometer lang en 20 meter breed.  Deze openbare ruimte is gebaseerd op de ideeën van Louis G. Le Roy uit Oranjewoud, die de tuin in 1966 startte.

Walk & Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een baan. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, welke werkervaring, opleiding of leeftijd je ook hebt.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden