het-avontuur-van-pieter-konijn-rechtenvrij_3089769563.jpg
het-avontuur-van-pieter-konijn-rechtenvrij_3089769563.jpg

Het avontuur van Pieter Konijn 3+

zondag 28 april 2024 16:00

Van de immens populaire Pieter Konijn-boekjes van Beatrix Potter zijn inmiddels meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. Gert-Jan van den Ende en Wilma Hoornstra maken een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met het sympathieke konijn in de hoofdrol. Hij raakt verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje. Het is een prachtig avontuur met poppen en een schitterend decor. Aan de kinderen die komen kijken wordt gevraagd om van tevoren een liedje te leren om dat samen met Pieter Konijn te zingen.

Het liedje dat de kinderen kunnen leren en tijdens de show meezingen staat op www.pieterkonijntheater.nl

Locatie