Vader start doneeractie om rolstoelbus voor zoon met dwarslaesie te realiseren

HEERENVEEN - Dylan Schiere is een jongeman van 19 jaren jong die vol in het leven stond. Door een noodlottig ongeval liep hij in de zomer van2 020 een hoge dwarslaesie op. 

Maar Dylan slaat zich kranig door de situatie heen en blijft positief in het leven staan. Op dit moment verblijft Dylan nog in een revalidatiecentrum.

Zijn vader Egbert doet er ondertussen alles aan om hem te steunen en hem zoveel mogelijk mobiliteit te geven Om dit te bereiken heeft hij extra steun nodig. ,,Alles is voor Dylan geregeld. De woning die hij binnenkort in Heerenveen gaat betrekken wordt van binnen en buiten helemaal voor hem aangepast. Met veel moeite heb veel bereikt voor Dylan. Op één ding na dan. Het is onze grote wens grote wens om een rolstoelbus voor hem aan te schaffen voor als hij medio april/mei naar zijn huisje in Heerenveen mag gaan” vertelt Egbert.

Om een rolstoelbus te realiseren is een doneeractie opgezet door Dylan zijn vader .

,,Om niet afhankelijk te zijn van taxi (maximale kilometers) en Dylan toch ook naar zijn moeder ,broers en beppe  kan gaan.  Maar ook om bijvoorbeeld naar een dierentuin te kunnen. of waar dan ook hebben we besloten om een doneeractie te gaan starten. Wij hopen op deze manier een bus bij elkaar te krijgen. Voor Dylan is het erg belangrijk om op pad te kunnen. Hij is tenslotte nog maar 19 jaar en moet nog veel van de wereld zien ondanks de beperking die hij heeft opgelopen door het ongeluk. Dit is mogelijk met een rolstoelbus. Ik hoop dat mensen Dylan een beetje willen steunen. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk” sluit Egbert af.

Klik HIER om naar de doneeractie voor Dylan te gaan!