Taartenactie "Heel Heerenveen Bakt" een groot succes

HEERENVEEN - De taartenactie "Heel Heerenveen bakt" is een groot succes geworden. Zaterdag zijn er 270 taarten ingeleverd bij de Lions 2.0 Heerenveen.

Dit gebeurde doormiddel van een “drive true” in de parkeergarage onder de Rabobanktoren aan de Opslach. De jongst deelnemende taartenbakker was slechts 7 jaar, de oudste 95. De taarten gaan naar mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

,,Wat hebben we een mooie dag gehad, met vooral heel veel blije gezichten. Zowel bij de gevers als bij de ontvangers. Mooi dat er in Coronatijd ook nog zoveel positiviteit is. Alle mensen die een taart hebben gebakken, ontzettend bedankt. Er zaten werkelijk prachtige exemplaren tussen” laat Lions 2.0 Heerenveen weten op Facebook.

De taartenbakkers konden met hun creatie ook nog een prijs winnen. De winnaars worden aan het eind van de week bekend gemaakt.

Vrijdag zijn er 400 taarten langsgebracht bij de verpleeghuizen in Heerenveen. Deze taarten zijn geleverd door de drie Heerenveense bakker; Lenes, Boonstra en Verloop.