Stukje bij Beetje start met een wekelijks Breicafé

HEERENVEEN - Vanaf donderdag 14 oktober 2021 start Stukje bij Beetje met het Breicafé. Dit zal wekelijks van 13.30-15.30 uur plaatsvinden in het voormalige Kantongerecht in het centrum van Heerenveen.

Uiteraard is iedereen is welkom, want hoe meer gezelligheid, hoe beter. Ook beginnelingen kunnen zich aanmelden en want gezamenlijk komen we heel ver. U hoeft alleen zelf (brei-)materiaal, handwerkjes, etc. mee te nemen. Stukje bij Beetje zorgt voor de koffie of thee.

Waarom alleen thuis zitten op de bank met een breiwerkje als u ook gezellig samen met andere mensen aan de slag kunt? Tijdens het Breicafe van Stukje bij Beetje kunnen ouderen én jongeren wekelijks samen breien en haken. Vanzelfsprekend onder het genot van goede gesprekken. Door het samen breien of haken maakt het geheel een gezellig en sociaal gebeuren. En zo kunnen de nieuwelingen de kneepjes van het breien en/of haken leren. Lijkt het u leuk om samen te breien, te haken ofwel creatief bezig zijn in de ontmoetingsruimte van Stukje bij Beetje aan de Thobeckestraat 1 in Heerenveen. Meldt u dan nu aan.  Ook als u eerst meer wilt weten; mail dan naar: sbb@stukjebijbeetje.net
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden