Sociaal werk de Kaai start weer met een groep 'Zeker van Jezelf'

HEERENVEEN - Voor jezelf opkomen is niet altijd makkelijk. Hoe zeg je nee als je iets niet wilt of ben je duidelijk over wat je wel wilt? 

Sociaal werk de Kaai start maandag 6 maart (9.00 tot 11.30 uur) weer met een groep Zeker van Jezelf. Deze groep is voor volwassenen uit de gemeente Heerenveen, die meer voor zichzelf willen leren opkomen. Er zijn nog plekken vrij! Bij interesse kan er contact opgenomen worden via  info@sociaalwerkdekaai.nl of  088-0305150.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere jezelf positief waarderen, zelfzorg, grenzen herkennen en op een adequate manier duidelijk maken, omgaan met kritiek, wensen en boosheid uiten.

Hierbij houden we rekening met de individuele leerdoelen van de groepsdeelnemers. Een intake wordt altijd eerst aangeboden, om meer informatie te geven en te kijken of deze groep inderdaad het beste bij u past.

De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.
In acht wekelijkse bijeenkomsten wordt gewerkt met groepsgesprekken, oefeningen, rollenspellen en huiswerkopdrachten. Hierbij is ruimte voor eigen inbreng.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden