Mountainbikers kunnen meedenken over nieuwe Friese fietsroute

HEERENVEEN - Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group bestaat 70 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt in de omgeving van het kantoor in Heerenveen een officiële fietsroute voor mountainbikers gerealiseerd. 

Met deze MTB-route wil Antea Group fietsliefhebbers in Friesland een nieuwe uitdaging bieden en tevens de natuur in het gebied versterken. Op zaterdag 14 mei organiseert het bureau een ‘MTB drive-thru’ waar fietsers geïnformeerd worden over de plannen. Ook is er gelegenheid om zelf ideeën aan te dragen voor de nieuwe route.

Tekentafel voor favoriete routes

De MTB drive-thru vindt plaats op de campus van Antea Group aan de Koningin Wilhelminaweg in Heerenveen. Tussen 10:00 en 14:00 uur kunnen mountainbikers een route over het terrein fietsen en bij verschillende stands van betrokken partijen informatie ophalen. Er is een grote tekentafel aanwezig om favoriete routes in te tekenen en wensen, ideeën en tips voor een innovatieve en duurzame MTB-route achter te laten. Bij de realisatie van de nieuwe Friese mountainbike-trail werkt Antea Group samen met de gemeente Heerenveen, Staatsbosbeheer, Toerclub Heerenveen en de MTB Stichting Heerenveen.

Datum en locatie

  • Zaterdag 14 mei 2022, van 10:00 tot 14:00 uur

  • Koningin Wilhelminaweg 11, 8443 EJ Heerenveen