Juliette uit België zoekt een gastgezin in Heerenveen

HEEREENVEEN - Juliette uit België zoekt een gastgezin in Heerenveen Eind augustus komt Juliette (17 jaar) uit België naar Heerenveen.

Via het programma ‘High School Holland’ van uitwisselingsorganisatie Travel Active zal Juliette semester in Nederland verblijven en naar een middelbare school in Heerenveen gaan. De school is gevonden, nu zoekt de organisatie nog een gastgezin.

Juliette stelt zich voor

Juliette (17 jaar) houdt van zeilen, paardrijden en scouting. Ze hoopt dat ze tijdens haar verblijf in Nederland de taal en cultuur erg goed leert kennen. “Er is geen betere manier om de gewoontes van een ander land te leren kennen dan door het verblijven bij een gastgezin. Deze ervaring zal fantastisch worden en ik zal het voor de rest van m’n leven niet meer vergeten. Ik wil jullie alvast bedanken voor het verwelkomen van mij in jullie gezin!” Bent u geschikt als gastgezin? ‘Leerzaam’, ‘verrijkend’ en ‘gezellig’ zijn de woorden waarmee gastgezinnen hun ervaring als gastgezin omschrijven. ‘’Onze student voelde vanaf dag een al als onze eigen zoon’’, vertelt een van onze gastouders. Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Zolang u maar enthousiast bent en openstaat voor een interculturele ervaring. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Local Coordinator van Travel Active. Benieuwd geworden? Wilt u Juliette of een andere internationale student, een thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: +31 (0) 85 222 4810 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden