Geen 'Spikerspulwike' in Akkrum, wel een ‘Spiker Spul & Sport Dei’

Foto: Spikerspulwike Akkrum-Nes

AKKRUM - De organisatie van de Spikerspulwike heeft als gevolg van de coronacrisis afscheid moeten nemen van de Spikerspulwike 2020, omdat dit evenement vergunningsplichtig is en alle vergunningen tot 1 september zijn ingetrokken.

 Helaas dus geen hutten bouwen dit jaar, maarrr … de organisatie heeft wel groen licht gekregen van de gemeente Heerenveen om een alternatief te organiseren! Geen Spikerspulwike dit keer maar een ‘Spiker Spul & Sport Dei’ en wel op vrijdag 14 augustus aanstaande op het sportterrein naast het schoolgebouw aan de Stringen.

Kom je ook gezellig samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een feestje bouwen? Het wordt een te gekke dag met sport, spellen, knutselen, timmeren en… natuurlijk overheerlijke pannenkoeken! Omdat het nog wel enige voorbereiding vergt, is de aanmeldingsperiode kort dit jaar!

Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 19 juni a.s. via dit aanmeldformulier. Deelname 5,- euro.
Maximaal aantal kinderen is 140 en vol is vol! Dus geef je snel op! Evenals eerdere Spikerspulwiken is de deelname voor die kinderen uit Akkrum en Nes die volgend schooljaar in de groepen 4 t/m 8 zitten.

Uiteraard houdt de organisatie zich aan de RIVM-maatregelen die dan geldend zijn (in elk geval 1,5 meter afstand voor volwassenen).  Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar info@spikerspulwike.nl


Bron: Akkrum.net
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden