Domenica van de Geer doet mee aan de landelijke actie The Last Man Standing

HEERENVEEN – Opnieuw doet Domenica van de Geer uit Heerenveen mee aan de landelijke actie The Last Man Standing van stichting MIND. 

Hiervoor gaat zij samen met haar team 6 uren lang op een paal staan. Dit is dit jaar bij het muziekgebouw aan 't ij in Amsterdam.

,,Het goede doel waar wij samen met honderden andere mensen voor staan en geld inzamelen is voor jongeren met psychische problemen, de wachttijden in de psychische hulpverlening en de taboe rondom psychische problemen te verkleinen.  Als team hopen we rond de 1500 euro op te halen, we hebben nu 1090 euro. Ik heb een aantal bedrijven die trui sponsor zijn. De bedrijven die mij nu sponsoren zijn; Nebraska, snackbar de Munt, La Fontaine, Kinderopvang Lappelein, kapsalon Hanedan, en Rene en Sandra” vertelt Domenica.

Vorig jaar deed Domenica voor het eerst mee, dit omdat zij zelf te maken heeft  met psychische problemen. Ook het lange wachten op goede hulp en het  taboe rondom dit onderwerp heeft Domenica mee te maken gehad. Vorig jaar was het de @home versie in verband met corona. Dit jaar doe Domenica dus opnieuw mee om ook de landelijke versie mee te kunnen maken.

Mochten mensen Domenica willen sponsoren, dan kan dat via de onderstaande linkjes!

https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/team/samen-staan-we-sterker/donateurs --> teamlink

https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/actie/domenica-van-de-geer-2 --> eigen link
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden