Burgemeester op bezoek bij de actie "hoog en droog" van Scouting Polaris

HEERENVEEN - het zal je niet ontgaan zijn de afgelopen dagen. Vijf scouts van de Stam van Scouting Polaris zijn met hun actie "hoog en droog" dagelijks in het nieuws. 

Diverse media waaronder GrootHeerenveen, Omrop Fryslan en het Friesch Dagblad gingen bij de scouts langs om verslag te doen van hun actie voor de door wateroverlast getroffen scouting verenigingen in Limburg. 

Vijf leden Scouting Polaris uit Heerenveen zitten tot maandag 1 augustus 22.00 uur op een aantal meters hoog plateau op parkeerterrein p8.

,,Onze stam zit sinds maandagavond letterlijk "hoog en droog"! Nu mogen ze tot het einde van hun zomerkamp niet meer op de grond komen. Omdat een aantal Limburgse scoutinggroepen dankzij de overstromingen wat minder ''hoog en droog'' zaten en daardoor flinke materiële schade hebben geleden, wil onze Stam tijdens deze challenge geld voor hen inzamelen" aldus het vijftal.

Vrijdag kwam burgemeester Tjeerd van der Zwan op uitnodiging  langs bij het vijftal. Tijdens een goed gesprek over scouting in het algemeen en de actie in het bijzonder werd ook vanuit de gemeente een donatie toegezegd. 

Wil jij ook wat doneren? Klik dan op de onderstaande link!