Bibliotheek Heerenveen zoekt vrijwilligers voor het Digitaal Café

HEERENVEEN - De bibliotheek van Heerenveen gaat starten met een Digitaal Café. Hiervoor werken we samen Seniorweb Zuidwest Friesland, een landelijke organisatie met heel veel leden, die drijft op de inzet van vrijwilligers. 

Voor het Digitaal Café in de bibliotheek van Heerenveen zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers. Wie interesse heeft kan zich aanmelden op heerenveen@bmf.nl of bij de servicebalie. Het inloopspreekuur staat gepland voor de woensdagmiddag van 14.30 - 15.30 uur.

Het Digitaal Café heeft als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Voor advies en/of vragen over het gebruik van uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon kunt u hier terecht. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische hard- en softwareproblemen.

Seniorweb Zuidwest Friesland

De missie van Seniorweb Zuidwest Friesland is de digitale vaardigheid van zoveel mogelijk senioren (50+) verder te stimuleren en te ondersteunen, opdat zij volop kunnen profiteren van het gemak en plezier dat de digitale wereld biedt.

Wil je beter leren omgaan met de computer, tablet of smartphone? Bijvoorbeeld om e-mails te versturen, foto's te bewerken of WhatsApp te gebruiken en nog veel meer. Dat kan thuis of in de bibliotheek. Schrijf je dan in bij de bibliotheek bij jou in de buurt. Je krijgt een account waarmee je aan de slag kunt. Dat is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Voor iedereen, jong en oud. Meer informatie vind je op: https://www.seniorwebzwf.frl/
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden