Bewoners en bezoekers De Heide zijn overlast zat

HEERENVEEN - Bewoners en bezoekers van recreatiegebied De Heide zijn de overlast en het wangedrag van de jongeren meer dan zat.

Vernielingen, Brandstichtingen en geluidsoverlast zorgen voor wanhoop bij de bewoners van het gebied.

,,Tijdens de warme dagen is het een komen en gaan van jeugd. Harde muziek in de avonduren en een hele hoop herrie. Daarnaast maakt de jeugd er een grote bende van. We hebben diverse keren de politie gebeld. Als ze de politieauto De Heide op zien rijden hoor je een harde schreeuw met "politie!" vervolgens spat alles uiteen. Zodra de politie weg is gaat het feest weer verder. Het schiet niet op" aldus een verontruste bewoonster van De Heide, die haar verhaal anoniem doet. zij is bang voor represailles. 

Zondagochtend was het weer zover. een grote afvalcontainer omver gegooid. Al het afval lag op het veld. Een aantal vaste wandelaars heeft de enorme bende zondagochtend maar opgeruimd. ,,Er wordt in de avonduren en weekenden niet naar omgekeken. Volle vuilnisbakken en overal afval. Ik erger me er blauw en geel aan. Het is ook niet van de laatste tijd, het betreft een structureel probleem" laat een dagelijkse bezoeker van De Heide aan onze redactie weten.  

Wordt vervolgd.....
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden