vv Mildam viert 95-jarig jubileum

Sport
vv Mildam viert 95-jarig jubileum
vv Mildam viert 95-jarig jubileum Eigen foto

MILDAM - Voetbalvereniging Mildam bestaat dit jaar 95 jaar en dit heugelijke feit wordt op zaterdag 8 juni gevierd met een jubileumfeest op sportpark De Wissel.

Naast de feestelijkheden worden er meerdere voetbalactiviteiten georganiseerd, zodat alle (oud-) leden in actie kunnen komen. Op deze jubileumdag wordt er ‘s middags een wedstrijd gespeeld tussen vv Mildam en de oud-profs van sc Heerenveen met ’s avonds een receptie en aansluitend een feest. De zaterdag begint in de ochtend met een toernooi voor de jongste jeugd, waarbij verschillende teams uit de regio meedoen. Voorafgaand aan deze feestelijke dag is er op de vrijdagavond ook een 7x7 toernooi voor dames en heren. Beide dagen worden afgesloten met muzikale omlijsting, waaronder een optreden van “Troubatainer” Rintje Kas. 

Tijdens de jubileumwedstrijd speelt vv Mildam met een mix van huidige en voormalige spelers. Wie er allemaal meedoen bij de oud-profs van sc Heerenveen is nog niet bekend. “We hopen in ieder geval dat Gertjan Verbeek meedoet met de oud-profs. Gertjan is in het verleden nog jeugdtrainer geweest van vv Mildam”, aldus Jefrey Wijngaard van de organisatie commissie.

De organisatie probeert zoveel mogelijk oud-leden te benaderen. Een mooie gelegenheid dus voor leden en oud-leden om elkaar op deze dag te ontmoeten. Jefrey Wijngaard: “We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk oud-leden een uitnodiging te sturen. Mocht iemand geen uitnodiging ontvangen hebben en toch graag komen, dan is deze van harte welkom. We hopen op een zo groot mogelijk opkomst!”

Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op de website van vv Mildam.