VVD’ers Sophie Hermans en Aukje de Vries op campagne in Heerenveen

Politiek
Sophie (links) Rolie (midden) en Aukje (rechts) op pad door centrum van Heerenveen
Sophie (links) Rolie (midden) en Aukje (rechts) op pad door centrum van Heerenveen Eigen foto

HEERENVEEN - Zaterdagochtend waren Sophie Hermans en Aukje de Vries in Heerenveen. Samen met de lokale fractie en leden gingen zij in gesprek met bezoekers aan het centrum.

 Migratie, wonen, ondernemen, klimaat en ook bestaanszekerheid passeerden de revue. Goede gesprekken en discussie volgden.

‘Leuk om in Heerenveen in gesprek te gaan met mensen over de verkiezingen. Want het gaat woensdag echt ergens over. Over een frisse start. Daar is het tijd voor! ‘En de VVD met Dilan voorop is daar klaar voor.’, zo vertelt Sophie.

Aukje vult aan: ‘Heerenveense ondernemers zorgen voor een gezellig centrum zag ik vanochtend. Het is goed om met de lokale fractie en Sophie in gesprek te gaan met hen. Hun ideeën nemen we mee om de Haagse regels beter te maken. Om te zorgen dat het goed gaat met ons land zijn florerende ondernemers cruciaal. Daarom wil de VVD de regeldruk terugdringen en werkgeverslasten verlagen.’

‘Lokaal is de VVD actief, voor inwoners én ondernemers. Het is belangrijk dat ook de Tweede Kamer weet wat er lokaal speelt. We zijn dan ook blij dat Sophie en Aukje vanochtend in Heerenveen waren om met onze inwoners en ondernemers in gesprek te gaan. Om te horen wat er echt leeft.’, besluit Rolie Tromp, de Heerenveense fractievoorzitter.

Aanstaande woensdag zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Sophie (plek 2) en Aukje (plek 8) staan op de lijst van de VVD en komen beiden uit Fryslan. Aukje woont in Leeuwarden en Sophie eerder in Opsterland.

Heerenveense leden VVD op pad