Wie verdient het Groene Lintje 2024?

Politiek
Groene Lintje
Groene Lintje Eigen foto

HEERENVEEN - Is er iemand in jouw omgeving die een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid en het behoud van onze planeet?

Stel deze persoon of organisatie dan voor, voor het prestigieuze Groene Lintje! Na de succesvolle uitreiking aan Meet me in the Forest in 2023, is het nu tijd voor de burgers van gemeente Heerenveen om hun stem te laten horen.

Jaarlijks kent GroenLinks Heerenveen het Groene Lintje toe aan individuen, bedrijven, of groeperingen die zich nadrukkelijk inzetten voor de natuur en het milieu. Zij die zich actief inspannen voor deze belangrijke zaak, verdienen onze waardering. Jouw inbreng is cruciaal om ook dit jaar weer iemand in het zonnetje te zetten. Alle inwoners van gemeente Heerenveen worden uitgenodigd om nominaties in te dienen, dus mis deze unieke gelegenheid niet.

Vanaf heden zijn nominaties voor het Groene Lintje welkom. Deze kunnen worden ingediend bij de secretaris van GroenLinks Heerenveen via groenlinks@heerenveen.nl. Vergeet niet een korte motivatie mee te sturen bij je nominatie, zodat we begrijpen waarom jij denkt dat jouw gekozen kandidaat de prijs verdient.

De winnaar wordt begin maart onthuld, een traditie die wij jaarlijks voortzetten. Alle genomineerden maken we op 1 februari bekend. Nominaties kunnen worden ingezonden tot 15 januari 2024.