Bekkenvitaal, dé praktijk voor bekkenfysiotherapie in Heerenveen

In bedrijf
Afbeelding

INGEZONDEN - José Sinnema is geregistreerd bekkenfysiotherapeut MSc en ruim tien jaar gespecialiseerd in het onderzoeken, voorkomen en behandelen van problematiek in het bekken, de bekkenbodem en de onderbuik, bij zowel mannen als vrouwen. Denk hierbij onder andere aan plas-, ontlasting- en verzakkingsklachten; problemen rond zwangerschap en bevalling, menopauze, stuitpijn, scrotumpijn, seksuele problemen en begeleiding bij operaties. De klachten hebben vaak een grote impact op onze kwaliteit van leven.

De bekkenbodem is een kwetsbaar gebied waar doorgaans niet zo makkelijk over gesproken wordt. Persoonlijke aandacht is voor José Sinnema dan ook essentieel. Bij Bekkenvitaal staat niet alleen jouw klacht centraal, maar jij als geheel.

José Sinnema heet je van harte welkom bij Bekkenvitaal. Je kunt hier zonder verwijzing terecht. Bekkenvitaal is gevestigd aan de Regentesselaan 37 in Heerenveen. Bel voor het maken van een afspraak naar 06-23 55 99 94. Voor meer informatie verwijzen we naar www.bekkenvitaal.nl