Kaasvoordeelshop aan het Molenplein staat voor vers en voordelig

In bedrijf
Paul en Henny van de Kaasvoordeelshop in Heerenveen.
Paul en Henny van de Kaasvoordeelshop in Heerenveen. Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Sinds november2015 heeft Heerenveen een Kaasvoordeelshop Sinds januari 2023 is de kaaswinkel in handen van Paul en Henny . Het stel heeft ook al tien jaar een kaaswinkel in Drachten.

Een uitgebreide kaaswinkel waarbij alle Hollandse kaassoorten altijd supervoordelig worden aangeboden. Alle kaas wordt vers van het mes gesneden, en er zijn altijd minimaal veertig soorten Hollandse kaas voorradig; De Kaasvoordeelshop mag dus met recht een kaasspeciaalzaak genoemd worden.

,,De combinatie van vers en voordelig is waar het team van De Kaasvoordeelshop voor staat. De kwaliteit en veelzijdigheid van een echte kaasspeciaalzaak, maar dan met concurrerende prijzen. Dankzij het zeer uitgebreide assortiment en de voordelige prijzen is de Kaasvoordeelshop voor een grote doelgroep interessant. Vanaf 15 februari hebben wij vier weken lang een lekkere en betaalbare aanbieding. Een kilo belegen kaas voor slechts 9,98” zeggen Paul en Henny.

Naast de traditionele Goudse kaas (van jong tot brokkel-oud), is er ook een keur aan kruidenkaas, lightkaas (30+), rauwmelkse boerenkaas en zelfs geitenkaas verkrijgbaar. Er is tevens een ruim aanbod van diverse buitenlandse kazen, die ook altijd voor een voordelige prijs verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk mag er altijd eerst geproefd worden. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is de Kaasvoordeelshop geopend. Vanaf medio maart wordt het assortiment uitgebreid met heerlijke verse noten.

Er is niet alleen over de bijzonder aantrekkelijke formule goed nagedacht. Er is ook bewust voor de locatie aan het Molenplein gekozen: goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid.

Kleine greep uit het assortiment van de Kaasvoordeelshop aan het Molenplein.