La Bistro, ambachtelijk en puur koken met een Frans tintje

In bedrijf
Auke Sonsma & Lamkje Huitema van La Bistro
Auke Sonsma & Lamkje Huitema van La Bistro Foto: Marcus van Gelder

HEERENVEEN - Aan de Dracht 6 in Heerenveen is onlangs een nieuwe Bistro geopend. La Bistro, ambachtelijk en puur koken, streekproducten met een Frans tintje. Je wordt met een glimlach ontvangen en ze laten je met een nog grotere glimlach gaan gaan!

Even voorstellen…. Auke Sonsma & Lamkje Huitema werken al bijna 20 jaar samen in de horeca. Auke als enthousiaste, leergierige chef met uitstekend gevoel en lef voor smaak in de keuken. Lamkje, de spontaan lachende gastvrije gastvrouw die je graag aan tafel vertelt over de prachtige gerechten en daarbij een heerlijk glas wijn serveert. Even borrelen, uitgebreid dineren of een snelle hap, bij La Bistro in Heerenveen ben je welkom. Ambachtelijk brood, frisse salades en koken met seizoensgroenten. De vis wordt ‘daar waar kan’ met de plaatselijke vissers onderhandelt en het vlees komt van de echte slager. Het pure en oprechte van die producten proef je terug op je bord. Samen met een goede wijnkaart en heerlijke speciaal bieren wordt voor een gezellige dag en avond uit gezorgd. 

Te veel lekkers op de kaart? Laat je verrassen met een 5-gangen snoeperij menu samengesteld door de keukenbrigade, met een goed glas wijn erbij, de gastvrouw adviseert je graag. Speciale dieetwensen of allergieën kun je uiteraard aangeven. Vragen m.b.t. het organiseren van een diner of borrel uitje, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Graag tot ziens bij La Bistro! Auke & Lamkje