AllStars theater speelt 4 voorstellingen in het Posthuis Theater

Cultuur en uitgaan
AllStars theater speelt 4 voorstellingen in het Posthuis Theater
AllStars theater speelt 4 voorstellingen in het Posthuis Theater Eigen foto

HEERENVEEN - In het weekend van 8 en 9 juni speelt AllStars theater maar liefst 4 voorstellingen in het Posthuis Theater te Heerenveen.

Op zaterdagavond 8 juni trappen de Superstars groepen af met de voorstellingen ‘Welkom bij de geschiedenis van het theater’ waarin ze het publiek op komische wijze meenemen in het ontstaan en de ontwikkeling van theater. De Superstars leerlingen (12-14 jaar) hebben hieraan gewerkt met Mirte Broers.

Op deze avond staat ook de voorstelling ‘Who’s lying’ gepland. Een voorstelling over een show die een kruising is tussen Wie is de mol, de verraders en Squid game. Het verhaal en de personages werden bedacht door de superstars (14-16 jaar) zelf.

Op zondagmiddag 9 juni kunt u kijken naar ‘de Heksen’, een eigen bewerking van het beroemde verhaal van Roald Dahl met medewerking van de musicalklas van DansHIER! uit Heerenveen. De groep Superstars Plus (16-18 jaar) heeft de voorstelling grotendeels zelf geschreven en geregisseerd. 

En tot slot de voorstelling ‘As you like it’, een moderne bewerking van dit klassieke stuk van Shakespeare gespeeld door de volwassen cursisten. De broers Hertog Jan en Hertog Hans zijn elkaar niet bepaald goedgezind. Hertog Hans heeft zijn broer verbannen en die zit thans op een zelf gefabriceerde camping in de Ardennen.

Voor kaarten voor deze voorstellingen kunt u terecht op de website van het Posthuis Theater.