Flaeijelfeest line-up 2024 met o.a. De Kast, Pater Moeskroen, Jannes en Wildstylez

Cultuur en uitgaan
Flaeijelfeest 2023
Flaeijelfeest 2023 Foto: Flaeijel.frl

OUDEHORNE - Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september staan de dorpen Oude- en Nieuwehorne weer te trillen op hun grondvesten.

Met een feesttent die zijn weerga niet kent en een muziekprogramma dat staat als een huis beloven het 3 prachtige feestavonden te worden. Met o.a. De Kast, Pater Moeskroen, Jannes, Kobus en de Rokkers, The Partysquad en Wildstylez, is er voor ieder een muziekstijl. De kaartverkoop zal binnenkort starten via www.flaeijel.frl.

Donderdag 26 september: De Kast, Danny Panadero en The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
De 46e editie van het Flaeijelfeest wordt op donderdagavond afgetrapt met een spectaculair optreden van Danny Panadero. De tent wordt op de kop gezet door de mannen van The Bounty Hunters ft Johannes Rypma. Deze formatie is na Johannes zijn finaleplaatst bij The Voice of Holland onstaan. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band! Dit volgens zijn grote voorbeeld; Syb van der Ploeg met de Kast. Laat nou net De Kast deze avond afsluiten! De Kast is in 1985 ontstaan en bekend van de hits ‘In Nije dei’, ‘Raak’, ‘Eltse grins foarby’ en ‘Teken van Leven’. De mannen van de Kast weten de bezoekers van het Flaeijelfeest te raken en zullen met veel woorden het publiek in de wolken brengen!

Vrijdag 27 september: Jannes, Pater Moeskroen, Las Bandidas, Royal Beat en Kobus en de Rokkers
Deze avond staat in het teken van dansen, gezelligheid en héél veel lol. Wie kent Jannes niet? Jannes is niet meer uit de feesttent en op piratenfestijnen weg te denken. Natuurlijk mag hij in Oudehorne niet ontbreken. Pater Moeskroen zet de feesttent op z’n kop met ‘Roodkapje’, hun bekendste hit uit 1991. Kobus en de rokkers is bekend van Friesland tot Brabant en is als Drentse dialectband opgericht in 2014. Twee nuchtere Drenten en een Fries vormen een bijzonder drietal maar hun jeugdige enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat belooft wat deze avond.

Zaterdag 28 september: Wildstylez, Party Squad, Baby Blue, Hotshot, Van Geeft ‘m en Piraten Power Hour

Sinds hun oprichting in 2013 heeft Baby Blue in een razend tempo het live-circuit veroverd. Bekend van festivals als Zwarte Cross en Dicky Woodstock komen de mannen op 28 september het Flaeijelfeest onveilig maken. De topband Hotshot tovert met hun energie elke avond om tot een episch spektakel vol muzikale hoogstandjes. Wie kent ze niet: The Partysquad. Een Nederlandse energieke en zeer gewilde muzikale sensatie. Sinds 2006 zijn ze verantwoordelijk voor nationale en internationale releases en maken ze indruk met hun singles en remixen op verschillende labels. Met Wildstylez heeft het Flaeijelfeest een echte topper binnengehaald. Zijn bekendste plaat is Year Of Summer, een samenwerking met Niels Geusebroek, waarmee hij bekend werd bij het niet-Hardstyle publiek. Het dak gaat deze avond gegarandeerd van de feesttent!

Kaartverkoop start later online en via voorverkoopadressen. Houd daarom de site www.flaeijel.frl in de gaten!