Butterfly Beach Party komt terug op zaterdag 13 juli

Cultuur en uitgaan
‘The Butterfly Beach Party is back; hotter and steamier than ever!’
‘The Butterfly Beach Party is back; hotter and steamier than ever!’ Eigen foto

De Butterfly Beach Party is terug! Op zaterdag 13 juli wordt in natuurgebied De Heide bij Heerenveen de Butterfly Beach Party 2024 georganiseerd. De buzz zoemde al enige tijd rond, maar hierbij dan ook de officiële aankondiging van de organisatie. 

Met dit creatieve lounge- en dance-event werd in de drie jaren voor de coronaperiode de zomer ingeluid. De unieke locatie, aan het strand van het natuurgebied De Heide, vormt een belangrijke drager van het succes, net als de uitbundige exotische sfeer. 

Zaterdag 13 juli belooft weer een bijzondere dag te worden voor de liefhebbers van lekkere Dance-, Party-, Latin- en Lounge-muziek. Op deze ene dag wordt natuurgebied De Heide omgetoverd tot een waar tropisch paradijs. Vanaf 15.00 uur kunnen de bezoekers zich laten verrassen door een bijzondere mix van muziek, creatie en entertainment. Van heerlijk eten, kletsen en dansen in de middag naar het vallen van de zoete, zwoele en hartstochtelijke avond die de Butterfly Beach Party zo kenmerkt.

De Butterfly Beach Party heeft als festival na drie edities een uitgesproken reputatie opgebouwd. ‘De vele positieve reacties zorgden ervoor dat we na een uit de hand gelopen siësta de organisatie weer vol energie hebben opgepakt’, aldus Simon van der Let, voorzitter van de organiserende stichting.

Mooie creaties in de vorm van vuur, licht, water, dans, acts en tropische sferen zorgen voor een ultieme beleving. De gevarieerde mix van bezoekers en die beleving creëert een bijzondere en gemoedelijke sfeer die langzaam doorgroeit naar een hoogtepunt wanneer de DJ’s de nieuwe dag inluiden.

Een enthousiaste Rick Klundert maakt zich hard voor de line-up. ‘We hebben inmiddels het grootste deel van het programma staan. Met de mix van fantastische bands, goede dj’s en allerlei – exotische - acts brengen we deze editie nog meer sfeer en beleving.’

Tickets kunnen online worden gekocht op www.butterflybeachparty.nl