Kerstkoorworkshop Anúna-stijl door projectkoor Frisii in het Posthuis Theater

Cultuur en uitgaan
Posthuis Theater
Posthuis Theater Eigen foto

HEERENVEEN - Heb je altijd al eens willen zingen in de betoverende stijl van het Ierse koor Anúna? Grijp dan nu je kans!

Projectkoor Frisii organiseert een kerstkoorworkshop in de kenmerkende stijl van Anúna, als opwarmer voorafgaand aan het concert “Christmas with Anúna– Whisper of Paradise” op 21 december in het Posthuis Theater in Heerenveen. 

Tijdens de workshop wordt het prachtige 16e eeuwse kerstlied “Gaudete” ingestudeerd en is er aandacht voor natuurlijk stemgebruik, het belang van adem en tekst en de samenzang tussen koorleden onderling. “Gaudete” zal tijdens het concert van Anúna ook te horen zijn. 

De koorworkshop vindt plaats op 21 december in de Sociëteitszaal van het Posthuis Theater, Fok 78, 8441 BR Heerenveen van 14:00 tot 16:00 uur.

De bijdrage bedraagt slechts 10 euro. Geen ervaring, maar wel enthousiast? Ervaring is niet noodzakelijk, dus aarzel niet! Schrijf je in via frisii.koor@gmail.com en bereid je voor op een unieke zangervaring in de stijl van Anúna.

Neem voor kaartjes van het concert “Christmas with Anúna– Whisper of Paradise” op donderdag 21 december 20:15 in de Parochiekerk in Heerenveen, contact op met het Posthuis Theater: 0513 - 61 94 94.