Drukte verwacht rond wedstrijd Oranje Leeuwinnen in het Abe Lenstra stadion

Algemeen
Abe Lenstra Stadion
Abe Lenstra Stadion Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN - Woensdag 28 februari 20.45 uur speelt het Nederlands elftal in het Abe Lenstra stadion de tweede wedstrijd in de UEFA Nations League Finals tegen Frankrijk of Duitsland.

Bij een zege in de halve finale op de Spanjaarden is het Olympisch ticket binnen en maakt Nederland kans op de winst van de UEFA Women’s Nations League. Als het team de halve finale verliest en Duitsland is de tegenstander, dan strijdt het team voor de laatste kans op een Olympisch ticket. Ben jij bij de wedstrijd tegen Frankrijk/Duitsland aanwezig? Op deze pagina vind je alle informatie voor jouw wedstrijdbezoek.

Let op: er wordt flinke drukte verwacht bij de ingangen van het stadion. Zorg daarom dat je uiterlijk om 19.45 uur bij jouw ingang bent om niets van de warming-up en wedstrijd te hoeven missen.

Duizenden fans komen hiervoor naar Heerenveen. Niet iedereen is hier bekend en men moet in het donker de weg vinden. Met aanrijdroutes, bebording op de snelwegen en verkeerbegeleiders doet iedereen z’n best om fans naar de voor hen onbekende parkeerplekken te leiden.