Benefietwedstrijd UNIS Flyers in teken van Verbonden Stilte

Algemeen
Martijn Oosterwijk bij het goal
Martijn Oosterwijk bij het goal Foto: RicardoVeenMedia

HEERENVEEN - Ieder jaar organiseert UNIS Flyers een wedstrijd die in het teken staat van een goed doel. Dit seizoen staat de wedstrijd tegen Chiefs Leuven in het teken van Verbonden Stilte. De stichting Verbonden Stilte is gekozen door Martijn Oosterwijk en zijn vriendin Shyfra. Zij verloren vorig jaar hun kindje Veerle na 32 weken zwangerschap. 

UNIS Flyers zal de wedstrijd tegen Chiefs Leuven spelen in speciaal ontworpen shirts. Deze shirts zullen na afloop van de wedstrijd tegen Chiefs Leuven in de Business Club worden geveild, om zodoende geld in te zamelen voor de stichting Verbonden Stilte. Deze veiling is uiteraard voor iedereen te bezoeken!

Daarnaast worden er speciaal ontworpen pucks verkocht en is er een donatie-pagina opgezet (Benefietwedstrijd UNIS Flyers – Verbonden Stilte).

De wedstrijd begint zaterdag 17 februari 2024 om 20.00 uur in Thialf, Heerenveen.

Verbonden Stilte

Verbonden Stilte heeft als missie om bij het overlijden van een jong kind de ouders een hart onder de riem te steken. Er wordt geprobeerd ouders te inspireren om, ondanks het enorme verdriet, het mooiste afscheid te organiseren.