‘Verhalen uit de samenleving’ keert volgend seizoen terug

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN - De laatste bijeenkomst van ‘Verhalen uit de samenleving’ op maandag 15 mei in De Rinkelbom trok weer veel bezoekers. 

Het was een gezellige bijeenkomst waarbij senioren samen kwamen om naar verhalen te luisteren van schrijver, dichter en voormalig radiopresentator Johan Veenstra. Daarnaast was Grytsje Kingma aanwezig om de verhalen af te wisselen met muziek.

De reeks ‘Verhalen uit de samenleving’ trok het afgelopen seizoen veel belangstelling en daarom komt deze serie komend seizoen terug in De Rinkelbom. De volgende data zijn alvast vastgelegd: 2oktober (met verhalen van Sietske Ypenga-Keulen en muziek van Bennie Huisman); 6 november (verhalen van Nelle Raaphorst en muziek van Irwing Benjamins); 4 december (met verhalen en muziek van Adri de Boer); 8 januari (verhalen van Tryntsje van der Wal en muziek van Grytsje Kingma); en 5 februari (met muziek en verhalen van Age Veldboom). De aanvangstijd is telkens tien uur ’s morgens. Na afloop is er koffie en thee en tijd voor een gezellig praatje. Aanmelden is niet nodig.