Vandalen vernielen clubhuis en buitenmeubelen bij Hockeyclub Quick Stick, getuigen gezocht

Algemeen
Afbeelding

HEERENVEEN - Vorig weekend is Heerenveense Hockeyclub Quick Stick onaangenaam verrast door een stel vandalen. Het clubgebouw en buitenmeubels zijn door de vandalen flink beschadigd.

Het is natuurlijk onacceptabel om op deze manier doelloos andermans spullen te vernielen,  al helemaal bij een vereniging die als doel heeft om sportief plezier te faciliteren. Een vereniging die grotendeels drijft op de inzet van vrijwilligers, die graag hun energie willen inzetten om iets positiefs te creëren. Maar soms gaat die energie noodgedwongen op in het opruimen en het weer herstellen van wat er was. Terwijl iedereen begrijpt dat de vrijwilligers van de club graag hun energie juist zouden willen gebruiken om een stap vooruit te doen.

,,We zijn blij om te kunnen melden dat de evenementen commissie zich vanavond sterk heeft gemaakt om van de nood een deugd te maken en op hele korte termijn een actie op poten te zetten. Een actie met een duidelijk doel; geld inzamelen voor buitenmeubilair én voor beveiligingscamera’s’. laat de club weten.

Er wordt een verkoopactie op poten gezet om lekkernijen voor Pasen te gaan verkopen. de opbrengst zal gebruikt worden voor het vervangen van buitenmeubilair en het plaatsen van beveiligingscamera’s.

Getuigen gezocht

De Heerenveense Hockeyclub Quick Stick vraagt of eventuele getuigen zich willen melden bij de  politie. Er is aangifte gedaan van vernieling. Want dit gedrag is niet acceptabel en zou niet zonder consequenties mogen blijven! De schade loopt flink in de papieren. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.