(video) Zaterdag 20 april spectaculaire open dag brandweer Heerenveen

112 Video
Allemaal brandweerwagens.
Allemaal brandweerwagens. Foto: Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN – Op zaterdag 20 april opent de brandweerpost in Heerenveen de deuren voor publiek tijdens een spectaculaire open dag.

,,De laatste open dag is alweer vijftien jaar geleden. Hoog tijd dus om weer eens te laten zien hoe waardevol het brandweerwerk is. We gaan een prachtig gevarieerd programma samenstellen voor jong en oud. Diverse specialismen komen op deze dag naar Heerenveen. Zo is de Jeugdbrandweer aanwezig, het STH (Specialisme Technische Hulpverlening), een escaperoom, blusboot, droneteam en natuurlijk de nieuwste voertuigen. Er worden verschillende demonstraties gegeven en natuurlijk kunnen alle vragen met betrekking tot het brandweerwerk gesteld worden aan de aanwezige brandweerlieden” laat mede-organisator Yorian Brandsma van de brandweerpost Heerenveen weten.

De komende tijd wordt het exacte programma bekend gemaakt. Ook zal er nog wat praktische informatie gegeven worden. Hiervoor is het handig om de social media kanalen van brandweer Heerenveen in de gaten te houden!