Zwolse Lotte van Beek gesponsord door Craft & Haico Bouma

Heerenveen – Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs.

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen. Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreken enorm tot de verbeelding. Het trackrecord van Lotte van Beek bestaat uit meerdere Olympisch medailles en kampioenschappen op EK en WK. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten.

Als lid van de selectie van Gewest Friesland zijn er prima faciliteiten, wel ontbreekt de steun van NOC-NSF en een commercieel team. Voor extra trainingsimpulsen is dit een enorme uitdaging. Hoogtestages financiert Lotte nu zelf, want ze gaat voor niets minder dan goud op de 1.500 meter in Beijing. Voor vervoer wordt nog een sponsor gezocht, maar de door Richard Schoenmaker van wijZE en Toine Dinkelberg van Snakeware uit Sneek gestarte werving werpt inmiddels zijn vruchten af met mooie sponsor partners, zoals Arslan & partners uit Zwolle, Craft en Haico Bouma Schaatsen en skeelers uit Oudehaske.

Gouden sponsor Craft & Haico Bouma helpen Van Beek op the road to Beijing

Om Lotte te steunen is Craft, ook kledingleverancier bij Gewest Fryslan, Gouden sponsor geworden, aansluitend op het doel: een gouden medaille in Beijing. Craft geeft schaatsspecialist Haico Bouma de kans om te schitteren op het pak van Lotte tijdens haar wedstrijden, met het logo van Haico Bouma naast het logo van Craft. Craft ondersteunt al jaren topsporters om het maximale uit zichzelf te halen. Inmiddels is de eerste wedstrijd van het seizoen voorbij en wordt er getraind in Inzell.

Mensen of bedrijven die Lotte willen steunen kunnen meer informatie vinden op www.lottevanbeek.nl. Als lid van de club van 100 krijgt men updates van Lotte.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden