ZeilCUP voor bedrijven en Lionsclubs bij zeilschool Pean

AKKRUM/NES - Op donderdag 19 mei organiseert Lionsclub Oostergoo de ZeilCUP voor bedrijven en Lionsclubs bij zeilschool Pean in Akkrum/Nes. De opbrengst gaat naar het goede doel Stichting Vaarkracht.

De ZeilCUP bestaat uit een zeilwedstrijd in 20 polyvalken op de Wijde Ee, en aansluitend een gezellige BBQ, live muziek en gelegenheid om te netwerken. Meer informatie en de mogelijkheid zich aan te melden met een team voor een polyvalk is te vinden op oostergoo.lions.nl.

Stichting Vaarkracht, die het batig saldo van de ZeilCUP zal ontvangen, biedt onvergetelijke vaartochten voor kankerpatiënten. Natasja van de Bos, mede-organisator van de ZeilCUP hierover: “Het werk van Vaarkracht ligt ons na aan het hart, zeker ook omdat veel van onze Lionsclubgenoten watersporters zijn”. 

De eerste ZeilCUP werd in 2012 georganiseerd, toen nog voor Lionsclubs onderling. Vanaf 2019 is de deelname open voor teams uit bedrijven, Lionsclubs, verenigingen, zakenclubs, maar ook met 3 of 4 vrienden/kennissen kun je meedoen in een van de polyvalken.