VV Heerenveen zoekt trainer voor O18-1

Foto: Archief Dennis Stoelwinder

HEERENVEEN – VV Heerenveen start met een O-18 team in een nieuwe competitie op Divisie niveau.

De club zoekt voor het nieuwe seizoen 2021-2022 een trainer voor de 18-1. Het team zal gevormd worden uit de huidige lichting O17 spelers.

VV Heerenveen biedt een talentvolle jonge groep, volledig verzorgd met materiaal, kleding, verzorging en een volledig op elkaar afgestemde staf. Daarnaast bieden wij een goede sfeer zowel vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden op ons sportpark Skoatterwald die we delen met SC-Heerenveen.

Prestatie en plezier gaan hand in hand

We verwachten van je dat je de verantwoordelijkheid neemt voor de 18-1 en goed samenwerkt met de rest van de staf. Je verzorgt drie keer per week de training en begeleidt/coacht het team op wedstrijddagen. Het spreekt voor zich dat je regelmatig overlegt met het bestuur en de technische commissie, werkt binnen de kaders van het voetbaltechnisch beleidsplan van VV Heerenveen en handelt naar de normen en waarden van de vereniging. Je bent bij voorkeur in het bezit van UEFA-B diploma of reeds begonnen. Wij bieden een markt-conforme vergoeding.

Met zowel het team als je eigen persoonlijkheid presenteer je je als uithangbord voor de vereniging, ben je in staat duidelijk en transparant te communiceren en heb je het vermogen om visie en speelwijze over te brengen. Je kunt omgaan met groepsprocessen en hebt oog voor het individu, bent empathisch en een open boek. Met alle ingrediënten ben je in staat toe te werken naar een succesvol seizoen.

Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken?
Dan hebben we je vast enthousiast gemaakt.

Graag zien we dan je CV en motivatie tegemoet via: tc@vvheerenveen.nl en doe dit voor 25 mei. Geschikte kandidaten gaan we uitnodigen voor een eerste gesprek met de HJO bovenbouw en voorzitter Technische commissie.