Vitale bedrijven bijeenkomst in het Posthuis Theater

HEERENVEEN - Hoe motiveer je mensen? Hoe krijg je medewerkers vitaler en veerkrachtiger? Hoe word je als persoon effectiever? En hoe kan een bedrijf bijdragen aan een vitale regio?

 Tijdens de maand van de vitaliteit ben je van harte uitgenodigd voor de vitale bedrijvenbijeenkomst. Met elkaar werken aan gezonde medewerkers én een vitale regio! De bedrijvenbijeenkomst is één van de activiteiten in de vitaliteitsmaand. Een inspirerende bijeenkomst waarbij Herre Zonderland vertelt waarom gezonde voeding, slaap, ontspanning en beweging zo belangrijk zijn om medewerkers vitaal te houden. Ook vertellen verschillende bedrijven waarom zij het zo belangrijk vinden om bij te dragen aan een vitale regio. Laat je volop inspireren door regionale projecten die al mooie sprongen hebben gemaakt op het gebied van vitaliteit voor de eigen medewerkers én de regio.

Stichting Heerenveen Vitaal en de gemeente Heerenveen bieden deze bijeenkomst aan. Dagvoorzitter Jan van Erve zal deze middag in goede banen leiden. De middag sluiten we af met een gezonde maaltijd. Maandag 20 maart om 16:00 – 19:00 uur (inloop 15:30 uur) Locatie Posthuis Theater (Fok 78, 8441 BR Heerenveen) Deelname is gratis Inclusief buffet