Vier teams Read Swart in het nieuw

DE KNIPE - Maar liefst vier seniorenteams zijn door sponsoren in een nieuw tenue gestoken.

 Hoofdsponsor Siebe de Vries, die aan het begin van het seizoen zijn sponsorcontract al verlengde, is sponsor van het eerste elftal. Naast het gewone Read Swart-shirt krijgt het team ook twee uit-shirts (groen en blauw) en een warmloopshirt.

2Wieler Centrum Heerenveen is de nieuwe sponsor van Read Swart 2. Werktijd Uitzendbureau heeft het contract als shirtsponsor van Read Swart 3 verlengd. TvdMHandelsonderneming  & Sportsking  Sportswear for Winners kleden de parel van de verenging; het dames elftal van Read Swart.

Dankzij deze sponsoren en een mooie overeenkomst tussen Robey en Sportsking zijn de teams voor drie jaar in het nieuw gestoken. De tenues zijn van prachtige kwaliteit met de laatste trends die Robey via Sportsking aanbiedt. De details en nieuwe technieken van bedrukken verbeteren zich nog steeds en zijn ook in de nieuwe shirts van Read Swart terug te zien.

Voor nu een preview van de shirts door de spelers (m/v). Zodra het weer mogelijk is willen we uiteraard nog mooie team foto’s maken. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat de teams in hun nieuwe outfit kunnen spelen.

Iedereen ontzettend bedankt en hopelijk kunnen we iedereen snel zien schitteren op de velden in de nieuwe tenues.

Met dank aan de sponsoren :

Siebe de Vries
2wieler Centrum Heerenveen

WERKTIJD uitzendbureau

TvdMHandelsonderneming  & Sportsking  Sportswear for Winners