UNIS Flyers zaterdag weer in actie na vier weken zonder wedstrijd

Foto: Ricardo Veen Media

HEERENVEEN - Het heeft even geduurd, maar UNIS Flyers speelt zaterdagavond eindelijk weer een wedstrijd. In Thialf is het Duitse Neuwied de tegenstander in de Inter Region Cup. 

Wedstrijd begint om 20.30 uur. Op zondag reist UNIS Flyers naar België om de strijd aan te gaan met HYC Herentals (20.00 uur)

Coach Mike Nason kan niet wachten om weer wedstrijden te spelen. ,,Het is een lastige periode," beaamt Nason. ,,Het is fijn om een paar dagen vrij te hebben, maar zo'n lange periode zonder een wedstrijd, dat is iets teveel. We moeten zorgen dat we snel weer in het ritme komen. We hebben goed getraind en zijn er klaar voor."

Zaterdag kruist UNIS Flyers de degens met het Duitse Neuwied. ,,Het is fijn om weer te beginnen, en Neuwied is een prima tegenstander." Zondag is Herentals de tegenstander. ,,Herentals is goed bezig. Ze versloegen Den Haag twee keer en zijn geklommen in de rankings. We moeten op onze hoede zijn en de juiste beslissingen nemen," blikt Nason alvast vooruit.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

  • 19.30 uur - Kassa's geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 7,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 7,50 en online € 7,00
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 12,00Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden