UNIS Flyers wacht halve finales bekercompetitie

Foto: Facebook Supporters Vereniging - UNIS Flyers

HEERENVEEN - Hoewel het seizoen pas een aantal weken onderweg is, staat komend weekend al de eerste halve finale serie gepland in de bekercompetitie. 

UNIS Flyers neemt het op tegen Snackpoint Eaters Limburg-Geleen. Vrijdagavond is de wedstrijd in Limburg (20.30 uur), zaterdagavond is de tweede wedstrijd in Thialf (20.30 uur).

Afgelopen weekend verloor UNIS Flyers van Hijs Hokij Den Haag (3-1) en een dag later van SnackPoint Eaters (2-3). Twee verliespartijen in één weekend. ,,Het is lang geleden dat dat voor het laatst is voorgekomen,” beaamt hoofdcoach Mike Nason. ,,Maar eigenlijk mogen we zo niet denken,” voegt hij eraan toe. ,,Een wedstrijd verliezen is onderdeel van het leerproces, van de jonge spelersgroep die we dit seizoen hebben.”

Mike Nason kon afgelopen weken niet beschikken over zijn voltallige selectie. ,,Ik hoop dat dat komend weekend wel weer kan. We hadden wat blessures en ziektegevallen. Ik kijk er naar uit wat we komend weekend kunnen brengen in de halve finale. Dat zijn wedstrijden van erop of eronder. We moeten er komend weekend staan. Het zijn lastige wedstrijden, maar ook belangrijk voor ons,” besluit Nason.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

  • 18.30 uur - Kassa's geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 6,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 6,50 en online € 5,50
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden