UNIS Flyers speelt belangrijke wedstrijd tegen Den Haag

HEERENVEEN - Voor UNIS Flyers staat er weer een bomvol weekend te wachten. Zaterdagavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf UltimAir Hijs Hokij Den Haag (20.30 uur).

Op zondag reist het team van Mike Nason af naar België, waar de uitwedstrijd tegen Chiefs Leuven op het programma staat (18.15 uur).

Afgelopen weekend liep UNIS Flyers tegen een verlies aan. Mechelen Golden Sharks won na overtime in Thialf (2-3). ,,Het is een les voor ons,” bekent coach Nason. ,,Maar het is elke keer moeilijk om te verliezen. Onze mindset was niet goed. Die moet goed zijn. Je moet de simpele stappen goed doen.”

Deze week staan de spelers weer gretig op het ijs. ,,In de training geven ze veel energie. Soms moet ik ze een beetje afremmen, door slimmer te spelen. Het enthousiasme van de jonge spelers is heel goed,” geeft Nason toe. Dat enthousiasme zal ook komend weekend weer nodig zijn. ,,De wedstrijd tegen Den Haag is altijd een belangrijke. Elke wedstrijd tegen hen is een uitdaging en een close game. Ze zullen sterker zijn dan afgelopen weekend, aangezien een paar spelers terug zijn van een schorsing,” besluit Nason.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond:

  • 19.30 uur - Kassa's geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 7,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 7,50 en online € 7,00
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 12,00Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden