UNIS Flyers – Snackpoint Eaters te zien via Flyers LiveTV

Foto: Twitter UNIS Flyers

HEERENVEEN - De door het kabinet aangekondigde maatregelen raken ook de  UNIS Flyers.  De club volgt de richtlijnen en speelt de komende thuiswedstrijden zonder publiek. De wedstrijd van zaterdag zal rechtstreeks te zien zijn op Flyers Live TV.

De BeNe-league wedstrijd UNIS Flyers – Snackpoint Eaters Limburg begint zaterdag om 20.00 uur in Thialf. Er is geen toegang voor fans in verband met de overheidsmaatregelen die vrijdagavond zijn bekend gemaakt. Via Flyers Live TV zal de wedstrijd  wel rechtstreeks te volgen zijn op internet. Daarnaast zullen op de  sociale media kanalen van de UNIS Flyers een wedstrijdverslag zijn en zullen er  korte video’s en foto’s gedeeld worden.

Flyers Live TV

Alle seizoenkaarthouders en businessclubleden van de UNIS Flyers ontvangen een vouchercode om de wedstrijd te volgen via de livestream. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ticket te kopen voor de livestream als je geen seizoenkaarthouder bent van UNIS Flyers. Klik HIER voor de livestream  van zaterdagavond!

Ticket reeds gekocht

Heb je via VanPlan een ticket gekocht voor de wedstrijd morgen? Dan ontvang je een refund. De afhandeling wordt geregeld door partner VanPlan.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden