UNIS Flyers opnieuw zonder problemen langs Zoetermeer Panters

Foto: Supporters Vereniging - UNIS Flyers

ZOETERMEER - De UNIS Flyers hebben zaterdagavond ook de tweede wedstrijd tegen Zoetermeer Panters gewonnen. De bekerwedstrijd eindigde in 3-7.

Zoetermeer kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van de Hongaar Attila Birke in de powerplaysituatie. Nog in de eerste periode konden de Flyers het omdraaien. Jasper Nordemann en Kevin Nijland zorgden voor 1-2.

In de tweede periode werd het verschil groter. Nijland maakte zijn tweede punt en bracht de score naar 1-3. Twee minuten later werd het door Lars den Edel ook nog 1-4.

Ferenc Kocsis deed daarna nog wel iets terug. Daardoor werd de tweede periode afgesloten met een score van 2-4.

Na een powerplay werd het via Nijland in de derde periode 2-5. Joy Turpijn maakte er nog wel 3-5 van, maar de Flyers kwamen niet meer in de problemen.

Het werd zelfs nog 3-6. De Fin Roope Nikkila maakte deze keer het doelpunt. Het slotakkoord was voor Trevor Hunt. Terwijl de Flyers met een speler minder op het ijs stonden, maakte hij de 3-7.

De wedstrijd tegen Zoetermeer was het vierde duel van de Flyers in hun bekerpoule. Alle wedstrijden werden gewonnen door de Flyers. De eerste twee confrontaties werden echter omgezet in een verlies, omdat Riku Pitkänen volgens het tuchtcollege van de BeNeLeague niet in actie mocht komen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden