UNIS Flyers naar tweeluik met Zoetermeer

HEERENVEEN - UNIS Flyers kende afgelopen weekend een uitstekende start van het seizoen.

Op zaterdag werd UltimAir Hijs Hokij in Thialf verslagen (2-1), en zondag won het team van Mike Nason op bezoek in Geleen met 3-7. Komend weekend speelt UNIS Flyers thuis en uit tegen Zoetermeer Panters.

Hoofdcoach Mike Nason is tevreden met de twee overwinningen. ,,Waar ik vooral heel blij mee ben is de ‘ik wil niet verliezen’-mentaliteit. Dat hadden we echt. Jezelf opofferen voor het team. Dan boek je als team succes,” blikt Nason terug. Ook zag hij veel verschillende spelers die goals maakten. ,,Dat is fijn. Het maakt niet uit of iemand 50 goals in één seizoen maakt, of dat je drie spelers hebt die 15 goals maken.”

Vrijdagavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf Zoetermeer Panters. Wedstrijd begint om 20.30 uur. In de voorbereiding op het seizoen won UNIS Flyers een vriendschappelijke wedstrijd met 5-2. ,,Ze speelden toen in een andere samenstelling dan nu,” vertelt Nason. ,,Daarnaast is een wedstrijd in de voorbereiding anders dan in de bekercompetitie. Het gaat nu ergens om. De energie in de wedstrijd is nu anders. Het is aan ons om een goed gevolg te geven aan afgelopen weekend. Maar Zoetermeer is een lastige tegenstander. Wij winnen niet gemakkelijk van Zoetermeer. Het zijn vaak close games.”

Zaterdagavond 16 oktober, speelt UNIS Flyers de uitwedstrijd in Zoetermeer. Face-off: 20.00 uur.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond

  • 18.00 uur - Kassa's geopend
  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd
  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze
  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 6,50 p.p.
  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 6,50 en online € 5,50
  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden