UNIS Flyers maakt zich op voor tweede seizoenshelft

HEERENVEEN - Na een korte onderbreking van het ijshockeyseizoen, is hoofdcoach Mike Nason alweer volop in training met zijn team om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. 

De eerstvolgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 15 januari 2022. Er zijn een aantal wijzigingen in het speelschema doorgevoerd. Hieronder vind je het schema. 

Vooralsnog kan er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden van UNIS Flyers. De thuiswedstrijden van UNIS Flyers zijn live te volgen via Flyerslive.tv.

Bekercompetitie

UNIS Flyers speelt in de halve finale van de bekercompetitie tegen Snackpoint Eaters Limburg-Geleen. Deze serie betreft een best-of-three. UNIS Flyers heeft de eerste wedstrijd in Geleen gewonnen na penaltyshots. Zaterdag 15 januari 2022 staat dus de tweede wedstrijd op het programma in Thialf. Mocht er een derde beslissende wedstrijd nodig zijn, dan wordt die gespeeld op zondag 16 januari 2022, in Geleen.

Als die derde beslissende wedstrijd niet nodig is, dan speelt UNIS Flyers alsnog op zondag 16 januari 2022 een uitwedstrijd in Geleen, echter wordt die meegeteld voor de BeNe-League.

Day Date Face-off Hometeam Awayteam
Za 15 jan 22 20.00 uur UNIS Flyers Snackpoint Eaters Limburg-Geleen

BeNe-League

De resterende thuiswedstrijden in de BeNe-League staan hieronder opgesomd.

Day Date Face-off Hometeam Awayteam
Vr 21 jan 22 20.30 uur UNIS Flyers Mechelen Golden Sharks
Za 5 feb 22 20.00 uur UNIS Flyers Bulldogs Liege
Zo 20 feb 22 17.30 uur UNIS Flyers Bulldogs Liege
Za 26 feb 22 20.00 uur UNIS Flyers Chiefs Leuven

 

In het weekend van 4 maart 2022 start de playoffs voor de BeNe-League.

Bron: UNIS Flyers